Wie zijn wij?

Hallo wereld! Wij stellen jullie voor TEAM FAMILIE

Hier zijn we dan Team Familie! Het hele gezin wat obstacle runs  doet. Samen en individueel. We zijn met z’n 4en. Sven (40 jaar), Michelle (37 jaar) en onze 2 zoons Kyano (9 jaar) en Bodhi (6 jaar).

Team Familie

Sven is 3 jaar geleden begonnen met het rennen van obstacle runs en wij waren er om hem aan te moedigen. Al snel bleek hoe graag onze jongens dit ook wilden doen. Ik (Michelle) ben gaan zoeken naar de mogelijkheden voor onze jongens. Kyano en ik hebben onze eerste runs samen gedaan en Kyano was direct net zo enthousiast als wij. Na een aantal runs was Bodhi zo boos dat hij niet mee mocht dat we hem toch stukken lieten meedoen. Al snel kwamen we er achter hoe fit beide mannetjes zijn. Zo doen ze een obstacle run van 3.5 km of 4 km met gemak. Geen gepiep, geen gezeur alleen maar heel veel lol! De jongens vinden zichzelf echte Vikings en roepen na ieder overwonnen obstacle heel hard “OORAH!”

Dit jaar hebben we een kalender gemaakt want wie wil wanneer welke run doen. Er is best wel veel aanbod en gelukkig komen er ook steeds meer kid obstacle runs bij. De jongens (en wij) willen er het liefst ieder week wel een doen. Het verbind ons gezin, we hebben enorm veel plezier,  de jongens leren hun krachten te verdelen, leren doorzettingsvermogen te tonen en we zijn sportief met elkaar bezig.

We zijn trots op onze “Team Familie” zoals Bodhi ons heeft genoemd. We zijn trots op wat we bereiken als team. We doen alles samen, steunen, motiveren en helpen elkaar. We zijn een team en een stoer gezin! Wij zijn TEAM FAMILIE!

In deze blog ga ik al onze runs bijhouden. Wat zijn onze ervaringen, wat hebben we als gezin ervaren, wat was gaaf en wat niet. Hoe was het georganiseerd en hoe verliep het, en hoe ervaren onze kinderen de runs. Ik zal vooral schrijven over de runs die wij als gezin doen maar ook over de runs die Sven en ik samen doen en degene die we individueel doen. Uiteraard met foto’s, filmpjes en meer!

Nieuwsgierig? Volg ons! Post comments en laat ons weten wat je van ons vind! We zijn te vinden in deze blog en op facebook!

OORAH Sven, Michelle, Kyano en Bodhi

cropped-cropped-12063367_1174421509238262_6180073410285112009_n.jpg

6 Reacties

 • Riwa Delissen

  Hoi Team Familie!!!
  Super om te lezen dat jullie als gezin deelnemen aan obstacle runs. Mijn man doet dit jaar mee met het EK en WK. Ik doe het nu 1 jaar en vind het super, ben dus ook bevangen door het virus ;). Dit jaar gaat ook onze dochter van bijna 6 starten met haar eerste run (Venlostormt). Samen met haar zal ik in september in Wijchen deelnemen. Onze zoon vind het ook heel leuk en zal ook snel in de voetsporen van papa, mama en grote zus volgen.
  Ik blijf met veel plezier jullie verrichtingen volgen. Vind het echt super om deze sport met mijn gezin te kunnen uitoefenen. Wie weet komen we elkaar ooit een keertje tegen in de modder met de kids!!! Veel plezier met alle runs. Go for it!!!

 • admin

  Hoi Riwa,

  Wat super leuk van je te horen! Je enthousiasme spat van het scherm af! Wat heerlijk he als je zoveel passie kan voelen voor het kruipen door de modder 😉 Gaaf dat je man mee doet aan het EK en WK. Wanneer gaat hij zich kwalificeren? Sven wil ook dit jaar proberen zich te kwalificeren maar is nog herstellende van een hernia. Hij mist hierdoor toch echt kracht en we weten niet of dit op tijd hersteld zal zijn. Maar als dit dit jaar niet lukt dan gaan we gewoon heel veel plezier maken 🙂 Wij zouden het zeker heel leuk vinden om elkaar een keer tegen te komen in de modder. Als je ons spot kom dan zeker even gedag zeggen! Groetjes en een fijn weekend Team Familie

 • Katinka Hartman

  Hai familie
  Ik zou jullie graag willen spreken vanwege een nieuw televisie programma waar ik kinderen voor zoek die iets bijzonders doen.
  Kunnen we elkaar bellen misschien?
  Mijn telnr is 06 52 611 960
  Groet Katinka Hartman, Warner Bros

 • Ilse

  Beste familie,

  Als projectmanager ben ik altijd op zoek naar de allerbeste blogs van Nederland. Wij houden regelmatig awards om de allerbeste bloggers en de meest enthousiaste lezers bij elkaar te brengen en de beste bloggers een financieel steuntje in de rug te bieden. Deze keer zijn dat de Opvoed Blogs Award, en mag ik jou een van de genomineerden noemen!

  Ik ben via een vriend op jullie blog terecht gekomen, en ik ben werkelijk onder de indruk van wat jullie op hebben weten te zetten. Jullie zijn zeker een actieve en energieke familie en jullie positiviteit werkt onwijs aanstekelijk! De blog is ook alles wat een prachtige website behoort te zijn: mooi ontwerp, mooie fotografie, handige categorieën zodat je precies kan vinden wat je zoekt, een vleugje persoonlijke verhalen. Ik kan uren op de website rond blijven kijken. Ik weet zeker dat jullie een grote bron van inspiratie zijn voor vele families.

  Wij hopen dan ook dat je deel wilt nemen aan de Opvoed Blogs Award! Onder de winnaars wordt het bedrag van €500 aan de hand van het aantal stemmen verdeelt, en wij hopen met deze gift bloggers te motiveren nog meer van zichzelf te laten horen!

  We hopen dan ook dat je geïnteresseerd bent in deelname. Onderstaand vind je meer informatie over de awards. Mocht je verder nog vragen hebben hoor ik het graag.

  Met vriendelijke groet,
  Ilse
  Project Manager
  AmsterdamDiary.com/⁠⁠⁠⁠⁠nl

  -⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠-⁠⁠⁠

  MEER INFORMATIE OVER DE AWARDS:

  De Opvoed Blogs Award 2017 is opgezet als een competitie waarin gestemd kan worden. Oftewel, onze gebruikers en jouw lezers bepalen welke blogger de grootste prijs ontvangt.

  Het volle bedrag van €500 zal worden onderverdeeld tussen de bloggers, gebaseerd op het aantal ontvangen stemmen.
  Dit betekent dat elke stem telt en dat elke blogger een deel van de prijs ontvangt.
  De stemming sluit op tot 14 augustus 2018.

  Om mee te doen vragen wij jou het bestaan van de awards onder de aandacht te brengen. Dit kun je doen door op je blog te linken naar de awards.
  Kies hier een banner voor je blog:
  https://amsterdamdiary.com/nl/awards/opvoed-blogs-award-2018/

  Je kan hier een volledige lijst van de genomineerden vinden en stemmen:
  https://amsterdamdiary.com/banners/banners-for-opvoed-blogs-award-2018/

 • admin

  Beste Ilse, Het spijt me dat ik je bericht nu pas zie. We zijn uiteraard vereerd en zouden heel graag alsnog mee doen als dat een optie is. Sportieve groeten, Michelle Team Familie

 • Nicole Orriëns

  Hoi Michelle en familie,

  in Runner’s World las ik een artikel over jullie! Wat superleuk dat jullie als gezin hardlopen. Ik heb een vraag voor Michelle: zou je misschien tijd en zin hebben om mee te doen aan een interview voor de rubriek Rennende moeders op renmamaren.com? Hierin vertellen vrouwen met kinderen waarom ze hardlopen, wat het ze brengt en hoe ze het combineren met hun gezin. Jouw manier van combineren vind ik erg leuk en bijzonder!

  Als je wilt meedoen mail ik je graag de vragen : )

  hartelijke groet,

  Nicole Orriëns

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.