Wie zijn wij?

Hallo wereld! Wij stellen jullie voor TEAM FAMILIE

Hier zijn we dan Team Familie! Het hele gezin wat obstacle runs  doet. Samen en individueel. We zijn met z’n 4en. Sven (40 jaar), Michelle (37 jaar) en onze 2 zoons Kyano (9 jaar) en Bodhi (5 jaar).

Team Familie

Sven is 3 jaar geleden begonnen met het rennen van obstacle runs en wij waren er om hem aan te moedigen. Al snel bleek hoe graag onze jongens dit ook wilden doen. Ik (Michelle) ben gaan zoeken naar de mogelijkheden voor onze jongens. Kyano en ik hebben onze eerste runs samen gedaan en Kyano was direct net zo enthousiast als wij. Na een aantal runs was Bodhi zo boos dat hij niet mee mocht dat we hem toch stukken lieten meedoen. Al snel kwamen we er achter hoe fit beide mannetjes zijn. Zo doen ze een obstacle run van 3.5 km of 4 km met gemak. Geen gepiep, geen gezeur alleen maar heel veel lol! De jongens vinden zichzelf echte Vikings en roepen na ieder overwonnen obstacle heel hard “OORAH!”

Dit jaar hebben we een kalender gemaakt want wie wil wanneer welke run doen. Er is best wel veel aanbod en gelukkig komen er ook steeds meer kid obstacle runs bij. De jongens (en wij) willen er het liefst ieder week wel een doen. Het verbind ons gezin, we hebben enorm veel plezier,  de jongens leren hun krachten te verdelen, leren doorzettingsvermogen te tonen en we zijn sportief met elkaar bezig.

We zijn trots op onze “Team Familie” zoals Bodhi ons heeft genoemd. We zijn trots op wat we bereiken als team. We doen alles samen, steunen, motiveren en helpen elkaar. We zijn een team en een stoer gezin! Wij zijn TEAM FAMILIE!

In deze blog ga ik al onze runs bijhouden. Wat zijn onze ervaringen, wat hebben we als gezin ervaren, wat was gaaf en wat niet. Hoe was het georganiseerd en hoe verliep het, en hoe ervaren onze kinderen de runs. Ik zal vooral schrijven over de runs die wij als gezin doen maar ook over de runs die Sven en ik samen doen en degene die we individueel doen. Uiteraard met foto’s, filmpjes en meer!

Nieuwsgierig? Volg ons! Post comments en laat ons weten wat je van ons vind! We zijn te vinden in deze blog en op facebook!

OORAH Sven, Michelle, Kyano en Bodhi

cropped-cropped-12063367_1174421509238262_6180073410285112009_n.jpg

3 gedachten over “Wie zijn wij?

 • februari 19, 2016 om 3:28 pm
  Permalink

  Hoi Team Familie!!!
  Super om te lezen dat jullie als gezin deelnemen aan obstacle runs. Mijn man doet dit jaar mee met het EK en WK. Ik doe het nu 1 jaar en vind het super, ben dus ook bevangen door het virus ;). Dit jaar gaat ook onze dochter van bijna 6 starten met haar eerste run (Venlostormt). Samen met haar zal ik in september in Wijchen deelnemen. Onze zoon vind het ook heel leuk en zal ook snel in de voetsporen van papa, mama en grote zus volgen.
  Ik blijf met veel plezier jullie verrichtingen volgen. Vind het echt super om deze sport met mijn gezin te kunnen uitoefenen. Wie weet komen we elkaar ooit een keertje tegen in de modder met de kids!!! Veel plezier met alle runs. Go for it!!!

 • februari 21, 2016 om 8:06 am
  Permalink

  Hoi Riwa,

  Wat super leuk van je te horen! Je enthousiasme spat van het scherm af! Wat heerlijk he als je zoveel passie kan voelen voor het kruipen door de modder 😉 Gaaf dat je man mee doet aan het EK en WK. Wanneer gaat hij zich kwalificeren? Sven wil ook dit jaar proberen zich te kwalificeren maar is nog herstellende van een hernia. Hij mist hierdoor toch echt kracht en we weten niet of dit op tijd hersteld zal zijn. Maar als dit dit jaar niet lukt dan gaan we gewoon heel veel plezier maken 🙂 Wij zouden het zeker heel leuk vinden om elkaar een keer tegen te komen in de modder. Als je ons spot kom dan zeker even gedag zeggen! Groetjes en een fijn weekend Team Familie

 • september 13, 2016 om 6:34 am
  Permalink

  Hai familie
  Ik zou jullie graag willen spreken vanwege een nieuw televisie programma waar ik kinderen voor zoek die iets bijzonders doen.
  Kunnen we elkaar bellen misschien?
  Mijn telnr is 06 52 611 960
  Groet Katinka Hartman, Warner Bros

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.