Graffiti Beasts leggings

Al een tijdje hebben wij een leuke samenwerking met Graffitibeasts. Sven draagt hun ondergoed en ik draag hun leggings. Het uiterlijk is echt enorm stoer. Een team van de beste graffiti artiesten werkt voortdurend om de meest “Original Art 4 Unique People To Wear” te brengen.

De designs zijn unique, stoer, ruig en origineel! Kleurrijk of juist in zwart wit alles is mogelijk! We hebben ze natuurlijk allemaal uitvoerig getest en voor jullie ondervonden of ze echt zo goed en fijn zitten als zij zeggen.

Over het ondergoed is Sven kort maar krachtig. Het zit heerlijk, past perfect en blijft ook na veelvuldig wassen mooi qua kwaliteit!

De leggings test Michelle met verschillende sporten. Eerst is Yoga aan de beurt bij Yogi Heroes. Het fijne van deze legging is dat hij hoog in de taille zit en als je dat niet fijn vind je hem kan omslaan. Ik vind hoge broeken fijn omdat ik dan niet als ik in de “downward dog” sta ik met een blote rug of buik sta. Hij blijft mooi zitten bij rustige vloeiende bewegingen en ik voel me er zeker in. Daarbij komt dat ik de ontwerpen echt waanzinnig vind!

Vervolgens test ik hem met de clinic die we geven voor Obstacool. Dat betekend dus rennen, modder en klimmen. Aangezien we deze dag veel aanwijzingen geven en druk met de kinderen zijn blijft hij goed zitten. Het fijnste vind ik hoe is me er in voel. Ik krijg er veel complimenten over.

Ik probeer er ook een keer in te hardlopen maar daar vind ik hem niet fijn voor. Ik hou ervan dat als ik ga rennen ik mijn broek kan aantrekken met een touwtje aan de binnenkant en dat heeft de legging niet.

Ik heb ook een get together met alle influencers van Anita sport BH. Het is een prachtige dag en we gaan zeilen! Op de boot krijgen we een les hoelahoepen! Super leuk en ook hier voldoet de legging aan mijn verwachtingen!

Dat ik hem heel af en toe een beetje moet ophijsen blijft. Maar dat kan ook aan mijn bouw liggen en ik vind het ook nog steeds niet vervelend omdat het maar heel af en toe is. De legging is ideaal voor Crossfit, Yoga, Fitness etc.  Als je net als ik gek bent op elke keer met een andere look voor de dag te komen lukt je dit zeker met hun gear. Ze hebben overigens niet alleen leggings en ondergoed maar ook tops, setjes en meisjes gear.

Ben jij nou net zo enthousiast geworden en wil jij wel zo’n mooi legging of underwear onder de kerstboom? Ga dan naar de website en geniet met de code “teamfamilie” van maar liefst 20% korting op alles!

Liefs van ons