Gastblogs

Lees hier de blogs van mensen die voor ons schrijven als we er zelf niet bij kunnen zijn of als ze bijvoorbeeld via ons kaarten hebben gewonnen.

De eerste die het spits afbijt is Nicole Heinerman zij won samen met haar vriend kaarten voor de Strong Mile! Lees hieronder de blog die zij schreef over haar ervaringen. Ze heeft een eigen pagina op facebook “Run sparkle and shine” Zeker de moeite waarde om er even een kijkje te nemen!

13100922_10209401375576427_719228543283776049_n

Nicole Heinerman:

Toen enkele weken geleden 2 stoere jonge knullen mijn naam uit een bak met lootjes trokken, sprong ik een gat in de lucht. Samen met mijn lieverd Mark en dinnetje Lotte ging ik bij de eerste editie van Fishermans Friend Strongman in Rotterdam zijn. In mijn mooie Rotterdam. Outdoor Valley op zijn best!

20160430_144738

Zaterdag middag was het dan ook zo ver. Na een gezellig praatje en stoere Orahhh! foto met de lieve mensen die ons deze kaartjes gegeven hadden, gaan we parcoursverkenning doen met Jerry. Nou geloof me. Ik kreeg het best warm op deze koude dan van alle uitdagingen die ons tegemoet stonden!

Mark is als eerste van ons gestart! Natuurlijk luid aangemoedigd door ons! Daarna was Lotte samen met mijn andere vriendinnetjes aan de beurt en als laatste ik. OCR verbind! En het klopt. Aan de start ontmoet ik een gezellige meid en trek me aan haar motivatie op! Ook wij zijn er klaar voor! in mn nieuwe MIT shirt en met mn startnummer op mn been geplakt sta ik klaar! 5,4,3,2,1 Plons! We beginnen met een flink en koud stuk zwemmen! mijn nieuwe vriendinnetje gaat er doorheen alsof het subtropisch is. haha, ik heb wat meer moeite. Daarna flink stuk bergop. over de balken, de waterslide naar beneden. Heerlijk! Lekker even kind zijn. dan door naar de klimwand met watervallen op je hoofd! Weer berg op en dan het spannende bos in. klimmen, een heel heel HEEL vies slootje waar ik per ongeluk een slokje voor mee naar huis meeneem (Ja hier is een foto van! muurtjes, evenwichtbalken (die ik zittend neem) de swing over die echt super ging! En dan die verdraaide gun and strugle.

13124488_937806729671194_7312557405306743548_n

Ik ben koud en mijn lichaam luistert slecht naar me. Na 2 pogingen lijkt het echt niet te gaan lukken.  Als ik informeer, blijkt geen enkele vrouw m nog gehaald te hebben. En dus neem ik mijn verlies. Het is te koud om mezelf helemaal uit te putten en moet nog meer doen! lever mijn bandje in en haal hierbij de nummer 1 van mijn groepje in. Over een net en dan de “survivalcombinatie” losse ringen, korte touwen en banden. pff!!! Mijn vriendinnetje Suus staat zich hier helemaal leeg te trekken. moet eb zal m halen. ik weet dat ze het kan. Ik ben zo moe en koud en weet niet eens of ik deze zou kunnen als ik top fit was. Ik houd het na 3 vergeefse pogingen voor gezien. Maar grote hulde voor Susanne die dit obstakel gewoon overwint! Mijn lief Mark die al lang over de finish was, is gewoon terug komen zwemmen om mij bij dit obstakel aan te moedigen. Wat fijn om hem hier even een vluchtige kus te kunnen geven ? Dan de apenhang. Via een verticaal touw in het hoge touw. 1 slag omhoog, 2 slagen omhoog. Maar die laatste krijg ik niet meer voor elkaar. ik baal ontzettend maar ook deze gaat op het faal briefje en normaal gaat deze zo easy!! Door! hoppa monkeybars, dit kan ik! Grip en gaan!

Nog een bandenmuurtje en dan nog een flink stuk terug zwemmen waarbij je over balken moet klimmen. Mijn ademhaling zit echt te hoog. Even rustig worden. Samen met Suus maken we dit laatste obstakel letterlijk nog even koud en doen we hand in hand de laatste 120 meter sprint en finishen we samen! ik kruip bij vriendlief onder de warmtedeken en kan het rillen van mijn lichaam niet stoppen.
Onderweg naar de douches doet mijn lichaam een schuddansje. ik heb geen controle meer over mijn lichaam. krijg Hulp met aan en uitkleden en moet helaas besluit de finale die ik wel mocht doen, er echt niet meer in zat. Wel heel veel respect voor de bikkels die nog een keer gingen. Dus wat ik er van vond? cool!!! Wanneer gaan we weer? Bedankt Weemaesjes!

13096274_10153802729782535_8898036420181139112_n