Blogs

WINNAAR No Exuses, Power Vrouwen en Out2move!

Het stuk wat Out2move over Team Familie (en in dit geval eigenlijk over Michelle) heeft geschreven. We zijn erg trots op het  mooie stuk!

foto no excuses

Michelle gaat ervoor! Afgelopen januari won Michelle na een spannende fotowedstrijd de felbegeerde titel #Buitensportbikkel. Daarmee sleepte ze niet alleen de titel binnen, maar ook een jaar lang sporten bij een club of trainer naar keuze. Ze koos uiteindelijk voor Strength & Conditioning Center ‘No Excuses’ in Hilversum, voornamelijk omdat ze daar een speciale training geven voor vrouwen, Powervrouwen!

Michelle is zeer terecht een buitensportbikkel te noemen want als het even kan doet ze mee met zo’n beetje elke obstacle run die er te vinden is. Michelle is een inspirerende vrouw omdat ze samen met haar man en 2 zoontjes leven voor de sport zonder daar concessies in te doen. Net als iedereen hebben zij een druk gezinsleven met werk, sport, school en meer. Maar ze maken altijd tijd om te trainen voor de sport waar ze van houden. Weer of geen weer, druk of niet druk, ze hebben No Excuses. De foto die ze instuurde illustreert dit ook als geen ander. Ze schrijft regelmatig op haar blog www.teamfamilie.nl over de belevenissen die ze hebben met elkaar. Wat een stoer gezin, een echt een aanrader!

x

Om met eigen ogen te zien waar onze Buitensportbikkel het komende jaar aan de slag gaat, ging Out2Move langs bij No Excuses in Hilversum. Wij kregen een rondleiding in het nieuwe pand waar ze een geweldige binnen- en buitenruimtes hebben om je uit te leven. Irma van der Pol van No Excuses, vertelde dat ze in 2 jaar al uitgegroeid zijn tot een club van maar liefst 350 leden die allemaal actief mee trainen.

“Slapende leden kennen we bijna niet want wij accepteren ‘No Excuses’. De trainingen die wij geven zijn persoonlijk en hebben altijd een maximaal aantal deelnemers. Zo kunnen wij iedereen echt helpen met het behalen van persoonlijke doelen. Dat is waar wij voor staan en daarom hebben wij de slogan “You can make Excuses or you can make Changes”. Aldus een fanatieke van der Pol.

Niet alleen fysieke training, maar ook advies over voeding en gezondheid hoort bij deze persoonlijke benadering. Binnenkort verhuizen ze officieel naar de nieuwe locatie waar je alles onder 1 dak vindt. Bootcamp, Crossfit, PowerVrouwen, Personal Training en zelfs een fysiotherapeut. Wij waren onder de indruk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.