Blogs

Team familie stelt zich voor!!

Hallo wereld! Wij stellen jullie voor TEAM FAMILIE

Hier zijn we dan Team Familie! Het hele gezin wat obstacle runs  doet. Samen en individueel. We zijn met z’n 4en. Sven (37 jaar), Michelle (35 jaar) en onze 2 zoons Kyano 6 jaar en Bodhi 3 jaar.

Team Familie

Sven is 2 jaar geleden begonnen met het rennen van obstacle runs en wij waren er om hem aan te moedigen. Al snel bleek hoe graag onze jongens dit ook wilden doen. Ik (Michelle) ben gaan zoeken naar de mogelijkheden voor onze jongens. Kyano en ik hebben onze eerste runs samen gedaan en Kyano was direct net zo enthousiast als wij. Na een aantal runs was Bodhi zo boos dat hij niet mee mocht dat we hem toch stukken lieten meedoen. Al snel kwamen we er achter hoe fit beide mannetjes zijn. Zo doen ze een obstacle run van 3.5 km of 4 km met gemak. Geen gepiep, geen gezeur alleen maar heel veel lol! De jongens vinden zichzelf echte Vikings en roepen na ieder overwonnen obstacle heel hard “OORAH!”

WIMB1000

Dit jaar hebben we een kalender gemaakt want wie wil wanneer welke run doen. Er is best wel veel aanbod en gelukkig komen er ook steeds meer kid obstacle runs bij. De jongens (en wij) willen er het liefst ieder week wel een doen. Het verbind ons gezin, we hebben enorm veel plezier,  de jongens leren hun krachten te verdelen, leren doorzettingsvermogen te tonen en we zijn sportief met elkaar bezig.

We zijn trots op onze “Team Familie” zoals Bodhi ons heeft genoemd. We zijn trots op wat we bereiken als team. We doen alles samen, steunen, motiveren en helpen elkaar. We zijn een team en een stoer gezin! Wij zijn TEAM FAMILIE!

11895286_10153586779576499_6308415285992509728_o

In deze blog ga ik al onze runs bijhouden. Wat zijn onze ervaringen, wat hebben we als gezin ervaren, wat was gaaf en wat niet. Hoe was het georganiseerd en hoe verliep het, en hoe ervaren onze kinderen de runs. Ik zal vooral schrijven over de runs die wij als gezin doen maar ook over de runs die Sven en ik samen doen en degene die we individueel doen. Uiteraard met foto’s, filmpjes en meer!

Nieuwsgierig? Volg ons! Post comments en laat ons weten wat je van ons vind! We zijn te vinden in deze blog en op facebook!

OORAH Sven, Michelle, Kyano en Bodhi

2 Reacties

 • Susanne

  Tof!!
  Wij willen dit jaar ook met onze oudste zoon en oudste dochter van mijn zusje gaan lopen. In september staat de Strong Viking family Edition op de planning.
  Hebben jullie goede tips waarmee we ook de kinderen kunnen ‘trainen’ hiervoor?

 • admin

  Beste Sussanne,

  Wat leuk van je te horen! Het beste is om gewoon lekker met ze bezig te zijn met de dingen die ze leuk vinden. Zo rennen wij als gezin wat af op een dag. Wedstrijdje naar de boom, wedstrijdje wie het eerste bij ….. is. En ze hebben dan zoveel lol! Maar ook bomen klimmen, monkey bars, in de modder rollen en soms even met ze planken, opdrukken etc. Ze vinden het hier allemaal heel stoer dus doen alles ook mee. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat ze een teamgevoel hebben. Dat het niet belangrijk is om te winnen maar dat je als team samen alles kan doen! 🙂 Heb je onze actie al gezien van de Junior Breakout Run? Je mag me altijd mailen op teamfamilieweemaes@gmail.com. Sportieve groet, Michelle (Team Familie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.