Blogs

Wat gaan we doen in 2019?

Tja voorbereiding is het halve werk zeggen ze toch? En dus ga je als sport familie natuurlijk plannen wat je als gezin (en individueel) graag wil doen in het nieuwe jaar. Want eerlijk is eerlijk dat is allemaal nog helemaal niet zo makkelijk!

Foto: Joerg Schueler Fotografie

We willen namelijk allemaal van alles en samen een heleboel 😉 Bodhi heeft sinds een paar maanden nu atletiek op zaterdag van 9 tot 10.30 uur. Aangezien hij dit echt geweldig vind en wij dit voor hem heel belangrijk vinden zullen we minder runs kunnen doen op zaterdag of in ieder geval pas in de middag. Kyano traint op maandag bij Break en op dinsdag bij Krav. Dat kan dus prima zo doorlopen! Natuurlijk kan Bodhi best wel een keer Atletiek missen maar dat is niet ons uitgangspunt.

Dan heeft Sven natuurlijk zijn wensenlijstje…en geloof me die loopt snel op 😉 En ook dit jaar heb ik een wensenlijstje! Ik wil echt heel graag samen met Ilse (de vriendin van Ritchie) en Patricia (de vrouw van Maarten) een aantal runs gaan doen. We gaan dan echt voor heel veel plezier met elkaar maar vinden het tof als de mannen ons ook eens komen aanmoedigen 😉

Daarbij hebben onze mannetjes natuurlijk nog een wensenlijst en die lijst lijkt elk jaar langer te worden haha! En we hopen natuurlijk in 2019 ook weer allemaal geweldige evenementen te gaan doen met ASICS!

Je begrijpt dat het al met al een flinke puzzel is maar net als elk jaar zullen we er ook dit jaar wel weer uit komen!

Wat is voor jullie je “must go to” in 2019?

 

Reacties uitgeschakeld voor Wat gaan we doen in 2019?