Blogs

Wat een weekend! Dag 2 de StrongManRun

Avatart_FB_TW_INSTA                artwork_strongmanrun_icon_zonder datum

Dag 2 het zonnetje schijnt en we hebben er zin in! Vandaag is het de dag voor Sven! 21 km knallen!  Sven begint de dag met een flink bord nasi! We zitten om 11 uur in de auto. Sven zal starten om 13.00 uur in de 2de wave “going for the kill” Deze keer geen wedsrijdvak omdat de eerste 10 mannen en eerste 10 vrouwen zich alleen kwalificeren en Sven niet verwacht hier te eindigen.

Hier zijn blog:

Als we aankomen is het een stuk drukker dan gisteren. We worden van parkeerplek naar parkeerplek gestuurd en eindigen uiteindelijk op P7. We moeten dan ook 2.6 km lopen naar de start! OEF dat is niet fijn met 2 kleine kids! Gelukkig hebben we 2 onvermoeibare jongens en dus lopen we stevig door. Ik heb gisteren al mijn startnummer opgehaald en dus is het een kwestie van de tas inleveren en we zijn klaar.

Michelle gaat samen met de kids 15 minuten voor de start lopen naar het eerste kijkpunt bij de glijbaan.  Ik krijg knuffels, kussen en high fives en dan ga ik naar het startvak.

Ik ontmoet in het startvak een aantal mensen die ik al ken van andere runs zoals Jeroen van Dijk, Sjors van Noort en Yoram Klijsen. We maken even een praatje en dan volgt al snel het startschot. We wringen ons door het kleine poortje en boem weg zijn we!

De eerste obstakels gaan me goed af! De glijbaan roetjst ik af en dan het water in.  Even ontneemt de kou mijn adem maar flink door zwemmen en doorgaan. De kou zit goed in het lijf. Na een grote muur te hebben gehad was het een stuk flink rennen met flink wat hoogtemeters. Hierdoor kan ik me weer goed warmlopen en ik zit in een lekkere flow in.

IMG_6833

IMG_6845

Bij de mudcrawl van ruim 200 meter gebruik ik mijn zij en buik en probeer nog een aantal mensen in te halen. MEN wat is dat ding lang! Geen last van knieën of armen!

Dan als een  malle over het parcours waar de Strong Sisters gisteren ook hebben gerend. Vanaf de monkeybars komen we de groep die 12 km lopen tegen. Die vormen hier en daar een extra obstakel 😉 Ik moet aansluiten bij de laan van de “gewone” renners en dat houd hier en daar op. Misschien volgende keer toch maar weer in het wedstrijdvak lopen! 🙂

Bij “the ditch” wat een sloot is met balken eroverheen raken we de 12 km lopers weer kwijt.

Zo rond obstakel 31 begint de vermoeidheid toe te slaan….Dan zie ik Jeroen van Dijk lopen en besluit me aan zijn tempo vast te houden. Hij rent behoorlijk tempo en ik merk dat dit me helpt nog een stapje verder te gaan! Super fijn! Nog bedankt Jeroen 😉

13087742_991166734271083_8523591066101049041_n

Bij de ski piste zijn er veel mensen die het enorm zwaar hebben. De verzuring in de benen slaat toe! Maar we moeten nog een flink stuk en dus zetten we door! Hierna moesten we in containers springen en er weer uit hier ergens ben ik Jeroen uit het oog verloren….

Ondanks de blessure in mijn schouder gaan de monkey bars me super goed af! Het is fijn dat mijn lijf doet wat ik het vraag 😉

13129788_478261509037632_1886705730_n

Het laatste obstakel is weer zwemmen door het water en over boomstammen heen klauteren. Eenmaal aan de overkant zie ik mijn gezin staan. Nog even versnellen dan maar en high fiven met mijn kanjers! Wat is het toch altijd heerlijk om ze te zien staan! Mijn grootste, kleinste supporters!

IMG_7634

Dan over de finish!! OORAH gelukt! Na het krijgen van de medaille en het ophalen van mijn biertje even nakletsen met een aantal mensen. Wat een mooie race en wat hebben we het  getroffen met het weer!

20160501_155545

De volgende dag check ik de uitslag en zie dat ik 34ste ben geëindigd! Het ging dus echt zo goed als dat het voelde. Fijn! Bedankt StrongManRun voor deze te gekke editie in Rotterdam! See you at the next challenge!!

13083361_1329927763687635_2730923769994073780_n

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.