Blogs

Wat een weekend!! Dag 1 De StrongSisterRun!

logo ssr_ff_2016_web_met wit hart Avatart_FB_TW_INSTA

Zaterdag om 10 uur vertrekken we van huis. Het is droog, we hebben een mager zonnetje en horen op het weerbericht dat het droog zal blijven! HOERA! We gaan dus met het hele gezin en vol goede zin op pad naar Rotterdam!

Vandaag loopt Michelle de 7 km StrongSisterRun Rotterdam samen met haar vriendin Emma.  Voor Emma is het haar allereerste obstacle run en ze vind het mega spannend maar heeft er ook zin in!

20160430_133359

Mijn (Michelle) gezin gaat ongeveer 20 minuten voor de start al lopen naar een mooi plek om ons te spotten. Wij lopen nog wat rond en moeten uiteraard nog naar de wc 😉 We lopen dan rustig naar de start. We starten in het vak Powervrouwen.  Voordat we het weten tellen we af en gaan we door het hekje heen. In eerste instantie vinden we de doorgang zo klein en duurt het best even voordat we er door kunnen maar als we er door zijn merken we gelijk hoeveel ruimte je hebt en dat je geen last hebt van de drukte. Het eerste obstakel “cold start” is er uit gehaald en daar zijn we blij om. Eerst maar eens een stukje warm rennen. We moeten gelijk een heuvel op en helaas voelt Michelle direct haar kuiten.

Het allereerste obstakel wat we tegen komen is direct voor mij en Emma een moeilijke. De “drying racks” 3 houten palen aan de ene kant en 3 aan de andere in een driehoek. Lijkt simpel maar ik ben maar 1.64 en dan valt het echt niet mee. Ik wilden eigenlijk al terug gaan. Maar daar was toen plotseling Katarina. Ik heb haar nog nooit ontmoet maar ze vraagt me “wie staan er te kijken” Ik antwoord haar met knikkende knieën mijn man en kids. Ze zegt heel zeker van haar zaak “Jij gaat deze doen echt waar!” Ik zeg toch dat ik maar naar beneden ga maar ze geeft aan dat ze professioneel obstacle trainster is en weet waar ze het over heeft. En dus volg ik haar op. Stap voor stap praat ze me naar boven….Daar lig ik dan bovenop en nu? Dan pakt zijn mijn voet en laat me voelen waar ik zit en zo ga ik stapje voor stapje een stukje verder.  Voordat ik er erg in heb zegt ze “en nu alleen nog naar beneden!”. Ik kan het niet geloven maar het is me gelukt! Ik geef haar een dikke knuffel en ben haar zo dankbaar! Wat een overwinning! VIKINGS LEAVE NO ONE BEHIND!! OORAH!

20160430_121521

De adrenaline zit goed in mijn lijf en we zien de grote glijbaan al voor ons! ZIN IN! Emma en ik gieren het uit van de lol. Maar dan die bak met water!! KOUD!!!!!!! En dan een meer overzwemmen…serieus? Overzwemmen? Ik geef Emma maar 1 tip: Ademhalen! We zwemmen en het gaat goed. De duikers in het water geven ons nog een bemoedigend woord en we halen de overkant! Emma bedankt me nog voor de tip want de kou ontneemt je echt je adem!

20160430_121714

20160430_121817

Dit is voor mij de eerste keer dat ik met een vriendin loop en oh wat is dat fijn zeg! We trekken elkaar overal doorheen! En wat hebben we onwijs veel lol. Het gezicht van Emma als ze de modder in moet is echt priceless! Ik hou van modder zij vind modder echt ranzig! Maar ondanks dat, is ze overal door, op en onder geweest! Geen gezeur en gaan! Uiteindelijk hebben we maar 1 obstakel niet behaald namelijk de touwklim. Of me dat ooit nog gaat lukken? We gaan het meemaken 😉 Maar door mijn eerste overwinning durfde ik zelfs ook het hoge net in te klimmen eroverheen te gaan en er weer af te klimmen. En Emma doet het ook gewoon! Wij zijn best trots op elkaar! 🙂

20160430_130533

De Mud Bath is geweldig! Tot je nek in de modder en soms zelfs niet kunnen staan. Hier worden poppetjes echte vrouwen! Die nemen geen moddermasker maar een modderbad!!! OORAH! Hij was echt mega vies, stinkend en heerlijk haha!

_MG_1004                                *Pictureyoursport bedankt voor de foto!  

Na 2 uur, 11 minuten en 44 seconden ploeteren, rennen en lachen komen we vies en zeiknat bij de finish. Daar ontvangen we van een stel mooie mannen (leuk detail Strongsister!) een prachtige medaille helemaal in stijl van de Strongsister roze. We worden ontvangen door mijn mannen en dat blijft echt het beste gevoel ooit! Wat een rijkdom 2 van die kleine mannetjes die zo trots zijn op hun mama en mijn eigen vent die er voor me is <3

20160430_141548

Lieve Emma bedankt dat je er was! Ik vond het geweldig en gelukkig jij dus ook 🙂 Ik hoop dat we heel snel weer samen een nieuw avontuur tegemoet gaan. Ik heb voor mijn gevoel mijn mudbuddy 4 life gevonden! Oh BTW klein detail we zijn geëindigd als plek 281 en 282 van de ruim 700 dames. Dat vonden we best netjes 🙂

Bedankt StrongSisterRun voor dit geweldige avontuur! We kunnen niet wachten tot 3 September dan zien we elkaar in Hellendoorn! OORAH!

20160430_163526

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.