Blogs

Vonk18 in Madurodam

We gaan op uitnodiging van Madurodam naar Vonk18. Ze beloven een onvergetelijke avond met een indrukwekkende lichtjes show en allemaal te gekke activiteiten. En dus vertrekken we met het hele gezin donderdagavond om half 6 richting Madurodam.

Als we aankomen staat er een enorme rij en even vragen we ons af of al deze mensen nog kaartjes moeten kopen. Gelukkig loopt de rij mega snel door en zijn we binnen een minuut of 10 al binnen. Buiten is ook de nodige entertainment waaronder een soort transformer-achtige dame die de jongens erg cool vinden.

Eenmaal binnen zoeken we een plekje in de menigte, dit valt helaas nog niet mee omdat veel volwassenen (vooral een aantal lange heren) helemaal vooraan zijn gaan staan en de jongens hier onmogelijk overheen kunnen kijken. Met wat onderhandelingen kan Kyano vrij vooraan staan en Bodhi bij Sven op de nek. Ik zie dan nog net een beetje als ik op het puntje van mijn tenen ga staan! Om ons heen staan een aantal mannen met lichtgevende dingen te zwaaien en dat ziet er super cool uit. De opening begint en we zien al snel Dundu de mega grote lichtgevende man lopen die achter een bal aan gaat. Erg vet! Al snel gaan alle lichtjes aan in Madurodam en is er op groot scherm een lied van Lange Frans en zijn er beelden van 2018.

We mogen dan heel madurodam in het donker bewonderen! Het is zo mooi verlicht met wel 65.000 kleine lichtjes en alle gezellige kerstverlichting erbij! We draaien ons om en zien gelijk een drietal dames die blacklight schmink doen. We zijn bijna gelijk aan de beurt en worden echt prachtig gemaakt! We kunnen wel foto’s blijven maken maar er is nog meer te doen!

We wandelen door het prachtig verlichte madurodam, hoepelen met lichtgevende hoepels en warmen op door te dansen in de silent disco en voetballen met lichtgevende ballen! Als we na een tijdje weer terug naar buiten lopen ontmoeten we Dundu. Deze lichtgevende pop word aangestuurd door 6 professionele puppeteers. Dundu is dan ook 5 meter groot! We rennen naar hem toe en de jongens kunnen met hem op de foto en krijgen een high five! Het absolute hoogtepunt van de avond. We lopen onze weg nog kris kras door madurodam richting de uitgang want het is inmiddels alweer 20.30 uur en we moeten nog een uur terug rijden. Eenmaal in de auto zeggen beide jongens dat ze het echt waanzinnig vonden en het nooit meer zullen vergeten. Voor herhaling vatbaar? Zeker weten! En mocht je na dit verhaal geïnspireerd zijn je kan nog naar Vonk18 tot 30 december 2018.

Bedankt Madurodam voor jullie uitnodiging! We hebben echt enorm genoten.

Lieve groet,

Team Familie

 

Reacties uitgeschakeld voor Vonk18 in Madurodam