Blogs

Van pluis naar krullen?

Als Sven me afzet bij Hair, Brows & More voel ik een beetje gezonde spanning! Ik heb zin in deze afspraak! Als ik binnen stap word ik hartelijk ontvangen door Denise. Wat een vrolijke dame. Ik kan gelijk lekker gaan zitten en ze verteld me precies wat ze gaat doen.

Ze gaat eerst mijn haar wassen met een spul wat alle chemicaliën uit mijn haar haalt. De zogenaamde KeraClean Volume Shampoo. Hierna kan ze mijn haar testen en kan ze zien wat mijn haar precies nodig heeft. De meeste mensen hebben keratine nodig.  Ik blijk vooral een vochttekort te hebben. Mijn haar is al tijden mega pluizig en statisch. Je zou toch zeggen met alle modder die wij zien dat mijn haar moet stralen 😉 Of geld dat alleen voor je huid! 🙂

Ze doet eerst wat KeraBoost van KIS in mijn haar wat heerlijk ruikt! Dan krijg ik de KeraShield in mijn haar. En hierna moet ik even heerlijk ontspannen liggen en klets ik met Denise over het leven. Het is bijna bizar hoe veel we hetzelfde over dingen denken en hoe “thuis” ik me hier voel. De minuten vliegen letterlijk voorbij! Ze ziet na het wassen van mijn haar ook dat ik een flinke slag in mijn haar heb. Dat klopt maar mijn krullen komen eigenlijk nooit meer echt uit. Ze geeft aan dat ze mijn haar zo kan knippen dat als ik het volgende keer was ik hele mooie krullen kan krijgen. Ze knipt mijn haar dus en ik ben super benieuwd!  Als de behandeling er op zit föhnt zijn mijn haar mooi en laat me in de spiegel het resultaat zien. Ik ben echt ontzettend verrast over hoe mooi mijn haar is!

Voor de behandeling
Na de behandeling

Het is zacht, is niet meer pluizig en het voelt een heel stuk dikker! Nu is de grote test natuurlijk wanneer je je haar weer wast en het zelf moet doen. Ik was mijn haar 4 dagen later. (ik was het ongeveer 1x per week) Mijn haar voelt na het wassen wat stugger maar op een fijne manier. Alsof het heel schoon is! Ik ben benieuwd of het knippen effect heeft gehad en hang ondersteboven met mijn hoofd om mijn krullen er in te knijpen. Ik ben echt zo mega verbaasd over het resultaat! Ik heb een bos VOL met krullen! En ze blijven ook gewoon zitten? Wauw hoe gaaf! Ik besluit er wat mousse in te doen en heb de komende dagen een volle bos met krullen.

AL met al ben ik zeer tevreden met de behandeling en nu een aantal weken later is mijn haar nog steeds mooi zacht, niet pluizig en valt het echt mooi! Ik kan het dus iedereen zo’n behandeling aanraden! Bedankt Denise ik kom zeker weer een keer bij je terug!

Liefs Michellle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.