Blogs

Tof sieraad voor alle sporten!

Een tijdje geleden kom ik in contact met Andra die zelf sieraden maakt zoals armbanden, kettingen en oorbellen.

De armbandjes die ze maakt kunnen bedrukt worden met een zelfgemaakte tekst of quotes.

We krijgen alle 4 een mooie armband opgestuurd. Bodhi en Kyano hebben zelf de tekst gekozen en dit werd “moddermonster”. Sven koos voor ‘GRIT” en ik koos voor “Mud girl” omdat alle armbandjes handgemaakt zijn is elk exemplaar dus uniek!

Binnen een paar dagen hebben we ze al binnen. De kids hun bandje is neongeel die is van lycra en droogt snel. We moeten even uitvogelen hoe we hem om krijgen maar als hij eenmaal zit dan zit hij ook! De jongens vinden hem erg stoer en dragen hem direct de hele dag. Diezelfde middag heeft Bodhi zwemles en gaat er ook mee zwemmen. Omdat hij snel droogt heeft hij er geen last van en hij valt lekker op in het water 😉

We willen ze ook graag testen in de modder maar helaas is dat niet handig met het Obstacle running. Ook niet echt praktisch natuurlijk om dan sieraden te dragen! We bewaren ze dus gewoon als cool item!

Via Unieke Armbanden  kun je zelf je mooie exemplaar bestellen! Nu zelfs met 10% korting met de code “Sportievefamilie10” Deze is geldig tot 15 juli 2018!

Reacties uitgeschakeld voor Tof sieraad voor alle sporten!