Blogs

En de winnaar is…..

Elk jaar reiken wij vanuit Team Familie de Team Familie Award uit. Onze 2 jongens kiezen dan voor hun de beste Obstacle run van 2018. We hebben er als ouders geen enkele invloed op! Het is geheel hun keus wat de Award extra waardevol maakt omdat je als Family Run/ kinderrun juist deze doelgroep wil aanspreken!

We hadden de eer om afgelopen vrijdag direct bij de nummer 1 van 2018 op bezoek te gaan en wel op een hele speciale plek. We rijden vrijdagmiddag richting de locatie met de mooie beker in onze tas. We zijn alle 4 in sportgear want deze locatie nodigt zich daar nogal voor uit. Als we aankomen worden we zoals altijd enorm hartelijk ontvangen. Ze zijn weer blij ons te zien en dat is visa versa. We krijgen een hele rondleiding door het mega grote pand. Wat is dit gaaf zeg. Aan alles lijkt wel gedacht en we balen serieus dat we een uur moeten rijden om hier te komen! Als het om de hoek was zouden we hier serieus elke dag wel heen willen….

Weten jullie al over welke run we het hebben? De jongens waren het dit jaar direct met elkaar eens. Vorig jaar won deze run de 2de plek en hadden onze kids wel wat tips om op de eerste plaats te komen. En daar hebben ze serieus werk van gemaakt zoals een toffe glijbaan erbij zoals die ook in de run van papa zit!

Vol trots kunnen we jullie dan ook vertellen dat dit jaar STRONG VIKING de beste Obstacle Run van 2018 is voor onze jongens! Zij hebben de enige echte Team Familie Award gewonnen en daar zijn ze oprecht super blij mee! Volgens onze jongens is er lekker veel modder die blijft plakken, was er een toffe glijbaan en is de sfeer altijd heel gezellig! Ook mochten ze dit jaar op het podium met Cynthia om te helpen met de warming up! Dat vonden ze erg tof. Al met al een terechte winnaar!

  

We hebben na de officiële uitreiking nog heerlijk mogen trainen in hun waanzinnige Lab! Wat is dit een waanzinnige locatie zeg! Het mooiste voor de jongens was dat Jan (de eigenaar van Strong Viking) alle tijd voor de jongens nam om ze te begeleiden en tips te geven. Toen onze handen niet meer konden (lees: stuk waren), onze armen compleet verzuurd moesten we wel naar huis gaan maar dit is zeker niet onze laatste keer geweest!

 Buiten de enorme grote indoor Obstacle baan met tal van mogelijkheden is er ook een enorme ruimte voor Crossfit! Je kunt er in een aparte grote ruimte heel veel lessen volgen zoals Spinning, zumba, kickboksen en nog veel meer, er is zelfs een echte sauna! Wij komen hier zeker nog een keer terug, misschien wel samen met jullie in een tof groepstraining?

 

 

Jan en Erwin ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid! Jullie hebben een te gekke trainingslocatie neergezet en we komen graag nog een keer bij jullie trainen! Tot snel!

Reacties uitgeschakeld voor En de winnaar is…..