Blogs

Samenwerking met Disney!

We worden door Asics gevraagd of we een profiel willen aanmaken die duidelijk aantoont wie we zijn als gezin en waar we voor staan. We sturen wat stoere foto’s mee en krijgen na enkele weken super gaaf nieuws!!! We gaan samen werken met Dinsey en Asics voor de nieuwste film van de “Incredibles 2”

We worden gevraagd om een weekend naar Londen te komen en hier opnames te doen in de studio. We worden neergezet in sportfilmpjes waar we aan mee doen. Die past helemaal bij de #IMoveMe tag van Asics! We spelen dan wel geen hoofdrol in de filmpjes maar zijn wel in alle filmpjes te zien 🙂 We vinden het ontzettend gaaf om te worden uitgekozen en vertrekken met ontzettend veel goede zin naar Londen met het vliegtuig!

We vliegen donderdagmiddag en Bodhi en Kyano zitten beide aan het raampje geplakt en vinden het super gaaf! Ze genieten allebei ontzettend en wij ook. We zijn gek om samen op avontuur te gaan en dit is er echt wel een! We worden vanaf het vliegveld opgehaald  door een chauffeur en worden naar ons heerlijk hotel gebracht. De kids zijn in de bus al ontzettend onder de indruk van Londen. We rijden namelijk al langs flink wat highlights. GAAF!

Als we aankomen in ons hotel is alles keurig geregeld, is een heerlijk kamer, vlakbij een centrum en vlakbij de metro etc. Ook de kamer is echt fijn en we krijgen van het marketing bureau waar we samen mee werken een mooie goodybag. Hoe ontzettend attent, ze hebben zelfs een cadeaubon voor de jongens er in gedaan voor een speelgoedwinkel!

We eten die avond nog een hapje en gaan niet te laat slapen. De volgende morgen worden we opgehaald voor opnames en we zijn super benieuwd hoe dat zal verlopen. Als onze chauffeur ons komt halen blijkt het een jongen jongen te zijn die heel veel weet te vertellen over Londen! Het is een gezellige rit en eenmaal aangekomen bij de studio’s is er behoorlijk wat bezigheid. We worden wederom wel weer heel hartelijk ontvangen en voelen ons enorm welkom! Wat een studio! Dit is echt gaaf! Groots, is het eerste woord wat er in ons opkomt en met al die rode belichting doet het ons direct denken aan de “Incredibles”!We moeten direct in de make-up en ons haar wordt gedaan. Bodhi vind het een hoop gedoe en houdt niet zo van dat gefriemel, echter Kyano vind het allemaal geweldig en neemt het er van. Haren mooi gestijld, kleertjes aan, ubervette sneakers aan etc. In de studio is het vooral heel veel wachten, dat wisten we van te voren en hadden we de kids ook uitgelegd. De kids waren zo makkelijk! Ze lopen wat op neer, praten hier en daar een woordje engels en spelen een spelletje! Ongelofelijk hoe mega zoet ze zijn!

We leren wat moves die we moeten doen achter de hoofdrolspelers voor de filmpjes en lachen ook veel met elkaar. Het voelt soms wat Amerikaans en er komt na soms wel 10x dezelfde oefening toch ook wel wat acteerwerk bij kijken 😉 De kids luisteren wederom zo goed, ze staan waar ze moeten staan en ze doen precies wat ze moeten doen als dit word gevraagd en de camera’s lopen. Wat zijn we trots op onze kanjers!

De volgende dag is ook nog een opnamedag. Deze verloopt eigenlijk hetzelfde. De kids vinden de hele vibe en de vriendelijkheid van de mensen wel echt fijn en vermaken zich tussen het wachten door wel prima! Als ze eenmaal op mogen en mogen trainen zijn de duidelijk in hun element! We kunnen niet wachten tot de filmpjes dan ook groots worden vertoond!

Zondag hebben we nog een dag met zijn 4tjes in Londen. We nemen de welbekende dubbeldekker touringsbus door Londen en zien zo zonder in alle drukte te staan alle mooie spots van Londen. Ook hebben we nog een rondvaartboot die ons vlak langs de London Eye vaart. De kinderen en wij genieten volop en zoals te verwachten vliegt de tijd voorbij! We snellen onze weg met de metro terug naar het hotel om weer opgehaald te worden en naar het vliegtuig te worden gebracht! Eigenlijk is dit weekend al met al echt voorbij gevlogen maar wat hebben we intens genoten van dit mooie bijzondere avontuur. Dit zullen we nooit meer vergeten!

Bij deze link kun je kijken wat Asics precies lanceert samen met Disney

We willen Asics en Dinsey bij deze nogmaals bedanken voor deze geweldige kans. En hopen wellicht in de toekomst nog zoiets moois te mogen doen.

Tot snel allemaal!

Team Familie

Reacties uitgeschakeld voor Samenwerking met Disney!