Blogs

Samenwerking met Chilly Hilversum en KORTING!

Chilly Hilversum en ik zijn in contact gekomen toen ik daar een fitting had voor de beste sport bh ter wereld wat mij betreft namelijk Anita

Chilly Hilversum is een winkel waar ze alles op het gebied van prachtige lingerie, shapewear, badmode tot homewear, pyama’s en zelfs shirts voor heren hebben. De vibe van deze winkel is luxueus maar warm. De dames die hier werken zijn super vriendelijk en kundig! Na deze fitting hebben we af en toe contact gehouden met elkaar. Ik schijf een blog voor hun op de Anita crossfitdag die ze later op hun website posten. Er volgen wat berichtjes heen en weer en ik ben mega enthousiast over hun producten en over de fijne vibe die de winkel heeft maar ook hun website ziet er super goed uit. We hebben besloten om eens te kijken naar een leuke samenwerking en nu zijn we tot de volgende waanzinnige samenwerking gekomen:

Aangezien ik (Michelle) sta voor de echte gewone vrouw. Maatje L/ XL en een behoorlijke boezem leek het hun een aanwinst om mij producten te laten reviewen/uittesten. Ze hebben mij gevraagd of me dat leuk leek en ik heb natuurlijk volmondig JA gezegd. We hebben afgesproken dat ik mag zeggen hoe het is! Dus eerlijk, open en recht door zee zoals jullie van ons zijn gewend 😉 Dus al ik ergens mega enthousiast over ben dan zal dat ook echt zo zijn en zo niet dan zal ik daar ook eerlijk over bloggen! Jullie zullen dus regelmatig reviews van mij (of soms ook van Sven en de kids) lezen over andere producten.

Als eerste kregen wij natuurlijk allemaal die geweldige pyama’s van Charlie Choe. Super fijn voor de koudere dagen! En wij hebben direct een leuke actie erbij gekregen! Vanaf vandaag, woensdag 4 oktober tot zondag 8 oktober krijgen jullie allemaal 15% korting met de code TEFAMCC15 Dus heb je nog geen pyama voor jezelf, kids of man/vriend? Sla dan nu je slag 😉 Zie onder deze foto’s voor de links. Overigens hebben ze ook echt SUPER leuke pyama’s voor meiden! <3

Dames: Dames Charlie Choe
Heren: Heren Charlie Choe
Kids: Kids Charlie Choe

Nu ben ik natuurlijk super benieuwd wat jullie hiervan vinden? Dus laat me dat zeker even weten 🙂

Liefs Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.