Blogs

Op reis door Noorwegen

Noorwegen, de droom van elk mens die houdt van het buitenleven! En laten wij nou als gezin ontzettend dol zijn op het buitenleven.

Vorig jaar ontstond het idee om een rondreis te maken door Noorwegen. Maar niet zomaar een rondreis een reis waar we zoveel mogelijk op een actieve manier gaan genieten. Denk aan hiken, trailen, mountainbiken, raften, wandelen kanoën en nog veel meer. Het lijkt een land te zijn waar alles voor het echte buitenleven mogelijk is.

Fotocredits: Andy Astfalck

Dankzij Sunlight Campers hebben we de mogelijkheid met de camper 4 weken rond te reizen en direct een slaapplek bij ons te hebben. Hierdoor hebben we zelfs de mogelijkheid overal te staan omdat wildkamperen (binnen de regels) is toegestaan in Noorwegen.

We zijn druk bezig met het plannen van een route maar door de vrijheid die we hebben kunnen we alle kanten op! Wel zullen we door Denemarken met de boot naar Oslo varen. Maar voor de rest ligt het avontuur ons aan de voeten!

Dankzij Eat Natural kunnen we tijdens al onze activiteiten genieten van de repen en ontbijtgranen die we meenemen in de camper! En dankzij hun sponsoring word onze reis nog mooier en hebben we meer kansen om dingen te doen die we graag willen. We gaan tijdens onze reis ook een Insta Takeover doen op hun Instagram! Volg ze dus zeker.

Fotocredits Eat Natural

We gaan tijdens onze reis bloggen op TheHike.nl Dit platform is echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen! Als je op zoek bent naar avontuur dan ben je bij deze website op het goede adres! Binnenkort dus ook onze blogs hier te lezen

En als “last but not least” ga ik (Michelle) bloggen voor Mama.nl Op deze website kun je alles vinden over het moederschap! Ik neem jullie de komende weken mee op avontuur. Mijn eerste blog lees je in deze link: https://www.mamanl.nl/dagje-uit/vakantie/wij-gaan-op-avontuur-gaan-jullie-met-ons-mee/

En uiteraard delen wij veel content via onze eigen sociale kanalen! Het word denken wij een reis om nooit meer te vergeten! Volg jij ons?

We wensen jullie allemaal een mooie zomer!

Liefs Team Familie

Reacties uitgeschakeld voor Op reis door Noorwegen