Blogs

Genomineerd voor de beste Opvoedkundige blog van Nederland!

Wauw wat onwijs gaaf! We zijn genomineerd voor de beste opvoedkundige blog van Nederland namens Amsterdamdiary.com! We krijgen een mailtje waarin ze ons uitleggen dat ze onze blog inspirerend, motiverend en dat onze energie in ons schrijven aanstekelijk werkt! Ik kan mijn ogen niet geloven. Wat enorm bijzonder dat ze ons daar voor aanschrijven! Wij lezen de mail overigens wel wat later omdat hij in onze spam terecht was gekomen en dus hebben de andere kandidaten al een flinke voorsprong!

Maar uiteraard hebben we direct terug gestuurd enthousiast te zijn en graag mee willen doen! Voor ons een eer en een stukje erkenning voor het harde werk wat we elke keer toch weer doen! (al doen we dit graag)

Nu mag er gestemd worden en dit kan tot 14 augustus. Nu willen we jullie natuurlijk allemaal vragen, als jullie onze blogs graag lezen, als jullie het tof vinden wat wij doen met ons gezin en vinden dat wij hem verdienen willen jullie dan stemmen via deze link? Het stemmen zelf kost je minder dan 2 minuten 🙂  STEM OP TEAM FAMILIE

Onze blog en posts delen waarin we vragen jullie te stemmen delen is natuurlijk super mega lief!