Blogs

Duinrell FunRun

’s Morgens om 9 uur rijden we weg uit een regenachtig Hilversum. De weersvoorspellingen zien er grijs, grauw en nat uit maar het zal ons humeur niet beïnvloeden want wij zijn op weg naar de Duinrell FunRun! Vandaag mogen we vanaf 10.00 uur het park al in om te genieten van de attracties en lopen we ook in de middag nog eens een super leuke run 🙂

Als we aankomen is het totaal niet druk en komt het inmiddels met lichtelijke bakken uit de lucht…Als we hebben geparkeerd kunnen we bij een tentje onze startnummers ophalen en onze bandje voor in het park. We staan binnen 5 minuten in het park. Goed geregeld dus. Als eerste komen we bij de botsauto’s die overdekt zijn en waar helemaal niemand is en we dus onze eerste rondje maar eens maken. Ondanks dat Bodhi niet bij het pedaal kan, mag hij wel sturen en wringt Sven zich in een onmogelijk bocht om te gassen naast hem! Haha goed begin 😉

De jongens (en ik stiekem ook) willen eigenlijk naar de achtbanen en dus lopen we hier direct heen! Gezellig vergezeld door hordes regendruppels lopen we richting achtbaan. We belanden zo in de kikkerachtbaan, voorin en helemaal alleen! Want er is lekker helemaal niemand! We blijven een aantal keren zitten want Bodhi en Kyano vinden het echt helemaal leuk!

Kyano heeft al een paar keer gekeken naar de Dragonfly. Die gaat een stuk harder maar niet over de kop. Ik vind achtbanen echt het leukste wat er is en met een klein beetje overtuiging durft hij er samen met mij in! Hoe cool! We zitten wederom lekker voor in en gaan een aantal keer achter elkaar. Zo lopen we een beetje heen en weer tussen de achtbanen en pakken ook de zweefmolen nog even mee. Ondertussen zijn we echt wel heel, heel, heel nat geworden en proberen we wat op te drogen door wat te gaan drinken. Beide kids hebben het koud..balen!

Als we vertellen dat we nog even een broodje gaan eten geven ze beide aan dat ze liever 1 km willen rennen zodat ze lekker hard kunnen en dan naar huis. Wij vinden alles uiteraard goed zolang de kids maar happy zijn! Dus we besluiten wat vroeger te starten en 1 km te rennen. In het startvak ik het gezellig! De clown van Mac Donalds komt nog wat geintjes uithalen en het voltallige StarWars team staat ook in het startvak. Niet heel veel later klinkt het startschot en stuiven we weg met een heleboel andere gezinnen en kids alleen. We rennen een klein mannetje voorbij die misschien een jaar of 3 is die samen met zijn vader rent! We moedigen hem nog even extra aan en zijn kleine beentjes gaan als vanzelf ook wat harder! Zo knap!

Het is echt heel tof om op deze manier kriskras door het pretpark te lopen en onder de achtbanen te rennen. We worden overal aangemoedigd en de sfeer zit er goed in. In 6 minuten rennen we over de finish en krijgen we een dikke medaille uitgereikt! Bodhi roept gelijk “dit was wel erg kort we hadden beter de 3 km kunnen doen!” Maar gezien zijn blauwe lipjes is het de juiste beslissing geweest. We duiken het reuzenrad in na de finish om nog een stoere foto te maken en gaan hierna snel onze jassen en tassen pakken. Brrrr! Koud maar onwijs voldaan lopen we terug richting de auto. Waar we nog 1x de botsauto’s pakken, gewoon omdat het kan! Op de terugweg roepen beide jongens dat ze volgend jaar weer willen alleen dan met een zonnetje en een heel weekend zodat we dat toffe zwembad ook eens kunnen bekijken. Ontzettend bedankt Stadium FunRun!

Check zeker hun website voor nog meer toffe runs dit jaar! Daar kikker je van op 😉

Liefs van ons

Reacties uitgeschakeld voor Duinrell FunRun