Blogs

Doelen in 2020

En dan is het voor dat je het weet in een keer alweer 2020! De jaren vliegen voorbij! We willen jullie een update geven van hoe het gaat met ons als gezin.

We merken dat doordat de jongens groter worden en druk zijn met school en sport er ook minder tijd is voor Obstacle runs. De jongens zitten allebei op atletiek en doen het daar erg goed. Ze vinden het ook allebei onwijs leuk wat natuurlijk de sport presentaties ook helpt! Ze hebben behoorlijk wat wedstrijden in het jaar en dus moeten wij plannen met de Obstacle runs er tussendoor. Ook merken we dat af en toe een weekend even helemaal niets doen ook heerlijk kan zijn en dus moeten we tegenwoordig de agenda’s erbij pakken. Kyano is overgeplaatst naar de snelle/hogere groep en er is al een paar keer door trainers gezegd dat hij talent heeft! Super leuk om te horen natuurlijk en hij werkt er hard voor. Bodhi is nog steeds de allersnelste in sprinten en heeft maar 1 doel: de snelste man ter wereld worden!

Sven heeft aankomend jaar al 2 mega uitdagingen staan. Zo gaat hij Ultimate Warrior 24 uurs doen waar hij al flink voor in training is maar in de zomer gaat hij samen met Beards4Life een rondje Nederland rennen 1600 km in 8 dagen! Het is super fijn voor Sven om doelen te hebben zodat hij ergens naartoe traint. Iets wat hij nodig heeft en fijn vind!

Met mij (Michelle) gaat het allemaal even wat minder. Ik loop enorm met mijn gezondheid te knoeien. Ik heb fibromyalgie en ik heb het regelmatig enorm zwaar! Het is een ziekte die chronisch is en ik zal er dus mee moeten leven. Ik ga in september een revalidatie traject in maar dit duurt allemaal heel erg lang door enorme wachtlijsten! Tot die tijd leef ik toch enorm veel met pijn en vermoeidheid en is mijn leven behoorlijk beperkt. De vraag is of ik (obstacle) runs kan blijven doen en of ik hier genoeg van herstel. Het is op het moment allemaal een enorm vraagteken en dat is ook psychisch best zwaar. Maar ik probeer te genieten van alle dingen die wel gaan! De ene dag is beter dan de andere. Tot nu toe red ik het nog steeds elke dag de kids naar school en van school te halen.

Al met al gaat het met de mannen uitstekend en hebben we er alle vertrouwen in dat ik snel weer zal aansluiten!

Wat zijn jullie wensen of doelen voor 2020?

Dikke kus Team Familie