Blogs

De week van Team Familie: week 26

Maandag: De hele nacht van zondag op maandag spookt Bodhi! Hij kan de slaap door de extreme warmte echt niet vatten. Ook Kyano slaapt af en aan. Uiteindelijk na 2 uur wakker te zijn (midden in de nacht) besluiten we Bodhi bij mij neer te leggen en Sven in Bodhi zijn bed. Uiteindelijk valt hij dan toch nog even in slaap! Vandaag natuurlijk gewoon weer naar school. Gelukkig staat in de middag het badje alweer klaar om een lekker duik te nemen!

Dinsdag: Sven is onverwacht een dag thuis aan het werk en buiten dat dat heel gezellig is vinden we ook tijd om aan onze geweldige reis te werken! We hebben zo ontzettend veel zin in ons avontuur! (hier later meer over). Het is vandaag een wat coolere dag. We krijgen mail van de Tough Ten Miles dat er een hitteplan in werking is gesteld voor zaterdag. Wat inhoud dat Bodhi om 8.00 uur al moet rennen en Kyano om 9.00 uur. Dat word dus een vroegertje zaterdag!

Nieuw trailschoenen van ASICS! Fuijitrabuco 7

Woensdag: De favoriete dag van Kyano, Bodhi en mezelf. Een korte dag op school en lekker veel tijd om samen door te brengen. Ik krijg ook nieuwe trailschoenen binnen van ASICS. En ze zijn echt zoooo mooi! Ik draag nu de voorganger en ben er onwijs over te spreken. Eens zien of deze me net zo goed zullen bevallen. Woensdagavond heeft Kyano atletiek training en gaat Bodhi lekker mee om te spelen. Ik ga samen met mijn beste vriendin Emma naar de Ladies Night in de bios. Altijd een leuk uitje! Als ik terug kom hangt er een klamboe om ons bed! YES! Eindelijk niet meer lek geprikt worden en met de ramen open slapen! 🙂

Met mijn bestie naar ladiesnight!

Donderdag: De warmte en het slechte slapen breken Kyano een beetje op. Hij is moe en heeft echt even geen zin meer! Ik begrijp het als geen ander… We zijn dus allemaal een beetje aan het aftellen naar de vakantie! In de middag gaat Bodhi spelen mijn zijn beste vriend. Kyano en ik chillen wat thuis. Ze zouden vandaag allebei hun rapport krijgen maar Kyano krijgt hem nu pas volgende week i.v.m. een zieke leerkracht. Bodhi zijn rapport ziet er super netjes uit. Hij heeft dit jaar halverwege de overstap gemaakt van groep 3 naar groep 4 en zal volgend jaar doorgaan naar groep 5. Met zijn 6 jaar (en in groep 5 net 7) is het nog een guppie maar gelukkig is hij groot en oersterk voor zijn leeftijd 😉

Nog even snoezen met papa…(uitslag zichtbaar op Bodhi zijn arm)

Vrijdag: Voor mij (Michelle) een magische dag. Ik ga super zenuwachtig naar een afspraak toe. Maar ik vertel jullie hier later meer over. De jongens krijgen allebei na een jaar vol inzet op school een cadeautje. Hun cijfers zijn voor ons niet belangrijk als we maar zien dat ze zich inzetten en hun best doen. Beide jongen hebben het super gedaan en we zijn erg trots op hem. Kyano krijgt dan ook zijn eerste telefoon. Dat kind sprong een gat in de lucht zo blij! Nu kan hij tenminste appen met zijn “homies”en word ik niet elke dag 20x gebeld op mijn telefoon voor Kyano haha! Bodhi krijgt een Chromebook. Ook hij is dolgelukkig! Bodhi vind programmeren erg leuk en dus kan hij helemaal los op zijn laptop!

Helemaal “fleaky”met zijn telefoon!

Zaterdag: Om 5 uur staat Sven en ik op om alles voor te bereiden voor de Tough Ten Miles. Om 6.15 uur moeten we in de auto zitten. De jongens maken we zo laat mogelijk wakker. Kleren aan en hup de auto in en daar ontbijten. Bodhi staat alleen al eerder op omdat hij er zoveel zin in heeft! Niet lang daarna komt ook Kyano al aanlopen. Eenmaal bij de Tough Ten Miles hebben we een te gekke ochtend! Hierover kun je later lezen in onze blog. We rijden na de Tough Ten Miles terug naar ons huis waar we net genoeg tijd hebben voor een douche. Hierna springen we weer in de auto en rijden we naar Zeeland voor een familiefeest. Het word laat maar is gezellig!

Zondag: Ik ga met mijn tantes en mijn moeder lekker naar de sauna. De mannen hebben dus mannendag. Ze hebben dat wel vaker en het eten van hamburgers hoort daar in ieder geval bij! Later hoor ik dat ze hebben gestoeid, gezwommen en formule 1 hebben gekeken, een echte mannendag dus. Ik ga zelf eerder naar huis omdat ik helemaal gek word van de jeuk die we hebben opgelopen bij de Tough Ten Miles. We zitten allemaal helemaal onder. Op mijn bovenbeen heb ik wel 100 bultjes maar ook op mijn armen, nek, gezicht etc. Ook de mannen zitten onder maar vooral ik en Bodhi. Ik geef Bodhi zelfs wat histamine en verder smeren we met Aloa vera. Na een weekend vol avonturen zit het er al weer bijna op… Volgend weekend hebben we ook weer een vol programma maar nu eerst maar weer eens starten bij de maandag! Fijne nieuwe week allemaal!

Bodhi met zijn beste vriend Dylan
Reacties uitgeschakeld voor De week van Team Familie: week 26