Blogs

De oplossing tegen schurende benen?

Blijkbaar ben ik niet de enige die last heeft van schuurplekken, maar miljoenen mensen hebben last van schurende huid. Niet het meest aantrekkelijke onderwerp maar wel eentje die ik wel wil aangaan! Ik kom in contact met Smoovall en die vraagt mij hun product te reviewen. Omdat ik zelf al jaren niet graag rokjes of jurken draag door schurende benen ben ik direct enthousiast! Vanaf nu zou dit dus verleden tijd kunnen zijn door de huidcontact spray van Smoovall.

Als ik vervolgens een post doe op Instagram om te vertellen dat ik het ga uittesten krijg ik mega veel berichten van vooral vrouwen die enorm nieuwsgierig zijn naar mijn bevindingen! Ik ga het dus eerst testen als het warm weer is. Dan is bij mij namelijk het schuren het ergste. Overigens kan dit ook gebruikt worden voor lies en zitvlak, armholtes en zelf buik en borst.

Wat direct opvalt is dat het in een klein en handzaam flesje zit. Ook easy om mee te nemen dus! Er volgen ook duidelijke instructies bij.  Goed schudden voor gebruik, spray op gewenste plek 2 a 3 seconde, laat 30 seconden drogen en you are ready to go! Het moment dat ik het op spray ruik ik een prettige geur. Niet overheersend en vrij neutraal. Terwijl ik tot 30 sta te tellen vervliegt deze geur al weer. Ik check mijn been uitvoerig maar er is echt niets te zien. Je ziet geen laagje, het glimt niet, plakt niet en is dus onzichtbaar. Als ik beide benen heb gesprayd volgt de grote test. Ik loop eerst wat heen en weer in huis, dat voelt goed, bijna vreemd. Want je voelt het niet maar je voelt het verschil wel degelijk. Dan is het tijd om mijn kids op te halen. Zo’n 2000 stappen heen en zo’n 2000 stappen terug. Op de heenweg realiseer ik me hoe fijn dit is. Ik loop al jaren met broekjes, leggings, vaseline te klieren of ik draag geen rokjes meer. Eenmaal op school voel ik me bijna euforisch en het grappige is dat natuurlijk niemand weet dat ik het aan het uittesten ben maar ik er heel de tijd aan denk. Op de terugweg lopen we vol in de zon. Wederom vraag ik me af of het dan nu toch door de mand zal vallen. Niets is minder waar. Sterker nog de volgende 4 uur ben ik druk met de kids en loop heel wat heen en weer maar heb nergens last van! Wat een topspul zeg!

Na 4 uur merk je wel dat de werking afneemt. Ook precies wat het product beloofd. Dus als je een lange dag hebt is het raadzaam het product mee te nemen in je tas. Omdat dit flesje vrij klein is (net een deoflesje) kan dit ook prima. Ik ga hem ook nog voor jullie uittesten tijden het sporten namelijk in de modder! Maar daar moeten jullie nog even geduld voor hebben! Overigens zou het dus ook perfect werken voor het lopen met een kort hardloopbroekje of in de gym! Het flesje gaat ongeveer 30 sprays mee. Ik kan nog niet zeggen hoelang ik er mee doe omdat ik pas 2x gesprayd heb, maar dit is wat er op de website staat.

Heb jij het product al uitgeprobeerd en wat vind jij er van? Ik ben in ieder geval fan en zal nu weer vaker rokjes/ jurkjes kunnen dragen zonder broekjes, vaseline of andere gekke producten! 🙂