Blogs

De column die iedere (sport) vrouw moet lezen! ;)

Avatart_FB_TW_INSTA   anita-since-1886-logo

En dan zomaar na een aantal enorm warme en fijn gesprekken met Marjon van Anita (sport bh’s en lingerie) word je uitgenodigd voor een fitting bij een prachtige lingerie zaak in Hilversum. Maar hoe zijn we daar zo gekomen?

Al een tijdje hadden we soms over en weer wat contact via Facebook en na hun laatste post dat je je sport bh toch echt wel elke 6 a 12 maanden moet vervangen en ik een eerlijke reactie had gepost dat ik de mijne al 10  (ja dames al 10!) jaar heb! Ik heb een hekel aan het passen en zoeken naar bh’s. Ze zitten nooit goed en lekker. Ik heb een onmogelijk cup die ze in de sportwinkel niet verkopen en ik wil perse een bh met een beugel!

safe_image

Marjon van Anita zag het niet als hopeloos maar als een uitdaging! En daar stond ik dus niet heel veel later in de prachtige winkel Chilly Hilversum. Super zenuwachtig want ik was er van overtuigd dat ik geen goede bh zou vinden. Ik heb een cup H/G en omvang tussen de 80/85. Ik word in de winkel ontzettend warm en hartelijk ontvangen. Met een team van 5 man sterk staan ze me op te wachten en word ik begeleid naar de kleedkamers beneden waar er een grote doos staat met allemaal maten  en soorten. Na een gezellig praatje moet ik er aan geloven….De eerste fitting van de eerste bh. Ik pas hem en hij zit. En niet zomaar…hij zit goed! Hij voelt stabiel, hij omvat mijn hele borst en het is ZONDER beugel…..Ik loop langzaamaan het pashokje uit en ze roepen allemaal in koor “ohh deze is mooi, staat je goed!” Ik ben echt verlegen maar geloof dat ze gelijk hebben 😉

IMG_20160709_074503

De volgende bh lijkt me ook mooi te zitten.  Maar de dames zijn kritisch. Ze vinden de omvang niet mooi zitten (te los) en hij is te hoog onder mijn arm en dan zal hij gaan snijden tijdens het sporten en dat is natuurlijk niet de bedoeling! Dan pas ik weer een andere. Ook deze zit heel mooi! En wat is hij ook mooi! Roze met grijs en ik voel me er stoer en vrouwelijk in. De pas-sessie gaat zo nog zeker een uur door en ik kan het niet geloven maar mag uiteindelijk 4 bh’s meenemen. Die alle 4 mooi zitten, stevig zijn en 1 er van heeft een beugel de andere zijn zonder. Ze vertellen me ook heel veel over hoe de bh’s worden gemaakt en ik kan bijna niet geloven hoeveel er over word nagedacht. Ieder naadje, ieder stikseltje en alle stoffen, overal is over nagedacht! Een berg met kennis!

IMG_20160715_074037

Marjon en de andere dames geven me een dikke knuffel bij vertrek en ze drukken me op het hart er lekker mee te gaan sporten en vooral al mijn bevindingen aan ze te laten weten! Want je kan pas echt voelen hoe ze zitten als je er mee gaat sporten!

Dat doe ik dan ook uitvoerig! Ik heb een duidelijke favoriet namelijk de sport bh extreme controle. Hij biedt me zelfs met obstacle runs genoeg support en het is ook zo fijn als ik hem moet uittrekken ook al zit ik onder de modder en is hij vaak nat van het water en zweet. Doordat hij geen beugel heeft geeft hij me meer bewegingsvrijheid en zit er niets in de weg. Ik ben enorm vek(n)ocht!

IMG_20160711_120820

Niet heel veel later kwam Marjon met een fantastisch aanbod. Want ze wilde me niet alleen laten zien dat ik alle sporten kan doen met hun geweldige sport bh’s maar dat nadat ik in de modder heb liggen rollen me ook vrouw mag voelen en ze zijn dus inmiddels ook mijn geweldige sponsor op gebied van de prachtige lingerie collectie Rosa Faia. Ik heb een prachtige witte kanten bh die een echt Swarovski steentje heeft, alles voelt luxueus aan deze bh die Edelweis heet. Ik voel me op en top vrouw. Maar ook de prachtige zwarte kanten bh Fleur is om door een ringetje te halen. Ik ben zo ontzettend trots op deze sponsor die helemaal alleen voor mij is!

IMG_20160723_180941

Ik voel me dankzij hun op en top vrouw die op zijn tijd het heerlijk vind om door de modder te rollen. En dat ondanks mijn grote cup ik dus prima in staat ben meerdere prachtige (sport) bh’s te vinden!

Mocht jij nou ook moeite hebben met het vinden van de perfecte sport bh? Hij bestaat! Echt ook voor jou! Ga eens naar de site van Anita.nl en ga naar de shoplocator. Ga naar de dichtstbijzijnde winkel en ga het passen, voelen en laat je informeren. Echt het is het zo ontzettend waard!

IMG_20160708_125846

Er zullen nog veel meer berichten en ervaringen van me volgen want buiten het obstacle runnen doe ik natuurlijk ook aan Power Yoga, Crossfit bij de Powervrouwen en loop ik hard. Ik ga dus lekker door met uittesten en hou jullie op de hoogte!

Hebben jullie vragen aan mij of voor Anita of wil je meer weten n.a.v deze column mail of pb me gerust.

Liefs Michelle <3

 

Eén reactie

  • Eddy

    Een heel goed blog met een goed topic over een van mijn favorieten delen van de vrouw, daar zijn vast veel dames mee gebaat. Gefeliciteerd met je sponsor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.