Blogs

Dagje Flevonice Mud and Water!

Avatart_FB_TW_INSTA  FLEV_logos_2015_DEF_zomer

Vrijdag hebben we toch weer zin om wat actiefs met elkaar te ondernemen en eerlijk is eerlijk de kids vragen bijna iedere dag wanneer we weer een obstacle run gaan doen. En ook bij Sven begint het te kriebelen.

20160722_113810

En dus hop hop in de auto op weg naar Flevonice waar we alles vinden wat we nodig hebben. We zijn enorm blij met ze als onze sponsor en hebben helaas veel te weinig tijd gehad bij ze te trainen. Maar nu we even geen runs hebben kunnen we lekker trainen en lol trappen!

20160722_120809

 

Onze kids duiken voor het eerst het kinderparcours op en zijn binnen no time verkocht! Het heeft alle leuke elementen die onze kids te gek vinden! Zelf echte mudtrenches die ze helemaal zelf door kunnen! Hoe cool! Sven gaat een rondje van 7 km rennen terwijl wij lekker bij het kinderparcours doorbrengen. De jongens kunnen alle obstakels zelf en dat vinden ze echt te gek! Muurtjes, netten, mudtrenches en een echte apenbrug! D ejongens vermaken zich opperbest en lopen het parcours van 450 meter lang zeker 3x.

Als Sven terug komt van zijn rondje van 7 km is hij ook echt enorm enthousiast. Mooie route, goede obstakels en een stukje door het water was een fijn verkoeling! Alleen de hoge ramp blijft een ding…Maar daar kan hij flink op gaan trainen 😉 Hij wil eigenlijk nog wel een rondje maar de kids staan te trappelen om het Aqua Park op te gaan en dus spoelen we ons schoon in het meer en doen we onze zwemvesten aan.

20160722_141032

Op het aquapark is het net een obstacle parcours alleen dan op water. Wat een lol! Rond 12.30 uur starten we en we genieten volop! Glijbanen, klimmen, klauteren en loop wiebel bruggen. We hebben zoveel lol dat Bas (van Flevonice) rond half 4 komt kijken en niet kan geloven dat we nog steeds bezig zijn. We hebben alleen tussendoor even een broodje gegeten! Haha! Bas verteld ons dat ze tot 21 uur open zijn en de jongens kunnen nog uren doorgaan. Op een gegeven moment zien we hoe moe ze raken al willen ze dit niet toegeven! We besluiten te gaan afdrogen en nog even een lekker ijsje te halen in hun restaurant.

Rond half 5 rijden we richting huis. De jongens vragen direct wanneer we weer terug gaan! Wat een heerlijke dag vol modder, water en vooral heel veel plezier samen!

Dank je wel Flevonice! Jullie zijn een geweldige partner en sponsor. We kunnen iedereen een dag bij Flevonice aanraden. Of je nou houdt van obstacle running, serieus wil trainen of gewoon heel veel plezier wilt hebben je kunt hier alle kanten op! Daarbij hebben ze ook nog een goed restaurant met lekker eten en warme douches! (H)OORAH!!!!!!!!!!

Wij gaan van de week zeker weer terug! Lekker genieten van onze vakantie! Zien we jullie daar?

Liefs Team Familie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.