Blogs

CrossFit Trainingsmiddag met Anita

Woensdag  26 Oktober is het dan eindelijk zo ver! De trainingsmiddag met Anita!

1474900326172

Samen met Emma stap ik om 14 uur de auto in en gaan we op weg naar Crossfit Zeeburg in Amsterdam. Het verkeer zit lekker mee en we zijn er ruim op tijd! Daar staat Marjon van Anita ons al op te wachten. Zoals altijd met heel veel warmte en gezelligheid. Eenmaal binnen druppelen alle dames binnen! SUPER GAAF om eindelijk al onze mede bloggers en mede ambassadeurs te ontmoeten! We zijn in totaal met ongeveer 30 dames.

20161026_165337

Ons word uitgelegd wat de bedoeling is van de dag. Er ligt een pakketje voor ons klaar met onze naam er op. Er zit een geweldige sport bh in, een echte Anita handdoek en een hemdje van Anita. Boven kleden we ons om in de yoga ruimte. Er worden bh’s vergeleken, bandjes aangetrokken waar nodig en doorgepast voor degene die er nog nooit 1 hadden aangehad. Binnen een half uurtje (ja echt maar een half uurtje!) staan we allemaal klaar! We hebben allemaal bij ons pakketje ook een kaartje gehad waar op staat met welk onderdeel je begint.

20161026_144212

De dag bestaat uit 3 onderdelen. Een les CrossFit van Ruben een hardloopclinic van niemand minder dan Robert Lathouwers en ook nog een yogales. Deze 3 onderdelen zijn natuurlijk bedoelt om te kijken wat de Anita sport bh aankan en hoe lekker hij nou eigenlijk zit!

Wij beginnen met yoga. We proberen te ontspannen op ons matje maar ik heb het zo naar mijn zin en de dames achter mij hebben heel de tijd de slappe lach waardoor ik ook heel de tijd zo moet lachen! Yoga werkt wel vaker op mijn lachspieren en gelukkig negeerde Emma me. Maar zoals verwacht (en ook al eerder uitgetest) bevalt de sport bh prima en geeft hij genoeg steun zonder dat hij vervelend of knelt. Test 1 dus glansrijk doorstaan!

Hierna krijgen we een heerlijke smoothie van B&B (uit Amsterdam) Ik kwam er al snel achter dat er spinazie in zat en helaas kan ik daar niet tegen. De dame en heer die alles verzorgden hadden binnen no time iets anders voor me gemaakt. Super lief en onwijs lekker!

Dan is het aan ons om mee te gaan met de hardloopclinic. Ik vind het super stom maar door mijn blessure besluit ik niet mee te gaan. Ik ben te bang nu stuk te maken wat net een beetje beter gaat. En dus besluit ik met mijn GoPro nog maar eens wat leuke beelden te maken. De ander dames werken zich ondertussen in het zweet bij CrossFit en bij de Yoga.

20161026_165208

Als iedereen klaar is met test 2 gaan we naar boven en heeft B&B heerlijke broodjes gemaakt met allemaal lekkere dingen.  Maar ook met de mensen met allergieën en dieetwensen is rekening gehouden. Ik krijg een heerlijke salade waar ik echt blij van word!

Dan is het tijd voor het laatste onderdeel CrossFit. Ik hou ervan! Een buddy workout staat op de planning. Er zijn dames bij die het nog nooit hebben gedaan en dames die er iedere week druk mee zijn.  De WOD van die dag was 10 burpees, 10 boxjumps en 10 trusters en dan allebei dus 10x.  Het was een AMRAP (As Many Rounds As Possible) en we kregen 20 minuten. Emma en ik werken samen en werken ons ongelofelijk in het zweet! We willen minimaal 3 rondes doen en knallen de laatste 2 minuten alles eruit! We eindigen met 3 ronden en 46 losse. Best netjes vonden we zelf 😉 Ook hier hebben we veel gelachen met alle meiden!! De bh doet precies wat ze beloven! Niet voor niets is hun slogan “Move your body, not your boobs!”

IMG_20161026_163410

Zwetend en nu toch wel moe mogen we weer naar boven en deze keer staat er een prachtig groot glas met yoghurt en allemaal noten en fruit klaar. We smikkelen het op en dan komt de manager nog de laatste woorden spreken. Hij bedankt ons voor al onze inzet. Dat ze onwijs blij met ons zijn en dat ze hopen dat we een te gekke dag hebben gehad. Ook bedankt hij Marjon en Viola! Wat een enorme kanjers zijn dat!

Als klap op de vuurpijl krijgen we ook nog een goodie bag. Er zit voor iedereen een prachtig lingerie setje in van Faya Rosa. WAUW wat mooi! Daarbij krijgen we ook nog chocolade, doucheschuim van Rituels (limited edition en hij is zoooo lekker) en een nieuw waszakje. Het voelt alsof we jarig zijn en we zijn er allemaal een beetje stil van. Dan maken we nog een groepsfoto en kletsen we nog even na met elkaar! Wat een dag en wat een feest!

IMG_20161027_062920

Lieve Anita, lieve Marjon en Viola wat ben ik ongelofelijk trots dat ik jullie ambassadeur mag zijn en dat jullie zo’n geweldige dag hebben neergezet en ik daar onderdeel van mocht zijn! Dit is een evenement waar nog lang over gesproken zal worden. Lieve mede bloggers/sporters onwijs leuk jullie te hebben ontmoet! Jullie zijn allemaal super leuk! 🙂 Let’s meet again in 2017!!!!

IMG_20161028_131750

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.