Blogs

Interview met Luuk van de Break Out Run

Het eerste interview wat Team Familie heeft gehad is met Luuk van der Doelen, één van de organisatoren van de Break Out Run:

images (1)

* Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Luuk van der Doelen. Werkend voor de Breakout Run bij evemenetenorganisatie; Partycrew.

* Wat beteken jij voor de Break Out Run?

Ik ben één van de organisatoren van de Breakout Run en zorg vooral voor het parcours, hindernissen, boeven en young gangsters run.

* Wat maakt de Break Out Run uniek?

Één van de sterktes van de Breakout Run is het thema. Uitbreken en ervoor zorgen dat elke deelnemer wordt uitgedaagd en voelt alsof hij/zij in een grote film speelt. Ook zijn wij een van de weinigen organisaties waar het mogelijk is om ’s avonds te rennen wat perfect pas bij het ‘uitbreken’

CZLHxGuWYAEqLFP

* Welke mogelijkheden qua afstanden biedt de Break Out Run?

De Breakout Run heeft 2 verschillende afstanden. De 8 kilometer of 16 kilometer. Ook is het mogelijk om met een wedstrijdvak mee te doen en voor degene de de ultieme uitdaging aan durven: Last man standing; doorgaan tot je niet meer kan. Degene die de meeste rondjes loopt is de Last man standing.

Naast deze afstanden is het ook mogelijk om gezamenlijk ‘Chained’ te lopen.

* Vanaf welke leeftijd mag je meedoen?

Voor de Boevenrun is de leeftijd: 6 tot en met 11 jaar. Dan komen de young gangsters: 12 tot en met 15 jaar. En dan de Breakout Run zelf: vanaf 16 jaar kan iedereen meedoen.

943876_1025795647532026_2441707009569026940_n

* Zijn er nieuwe obstakels dit jaar en zo ja kun je een tipje van de sluier oplichten?

Natuurlijk gaan we nog niet alles verraden 😉 om toch iets bekend te maken gaan we echt uitbreken dit jaar: Onder de grond door ‘rioolbuizen’.

* Is er nog wat te doen op het terrein buiten de run om?

Ja ook voor bezoekers is naast mensen aanmoedigen ook mogelijk om allerlei activiteiten uit te voeren en natuurlijk staan we bekend om er een gezellig feestje van te maken. Op 5 juni zal er ook meer voor de kinderen te doen zijn omdat dan ook de Boevenrun en Young Gangsters gaan rennen.

* Vorig jaar hebben jullie “beste Junior obstacle run” van het jaar gewonnen. Hoe komt het dat jullie deze hebben gewonnen denk je?

Ook voor de kleine deelnemers proberen we er een onvergetelijke dag van te maken. Voor de kinderen, maar ook voor de ouders/begeleiders die gratis mee kunnen lopen om hun kind te ondersteunen tijdens het uitbreken. De populariteit van deze junior runs wordt steeds groter dus ook dit jaar gaan we knallen voor de Boeven en Young Gangsters

488a90e46f9463900597c4eea13e6f8e

* Wat zijn jullie dromen?

Natuurlijk willen we, net als andere organisaties, nog verder door te groeien als evenement. Naast dit willen we alle deelnemers een onvergetelijke dag geven waarbij men echt voelt alsof hij/zij aan het uitbreken is, de uitdaging aandurft en natuurlijk zijn/haar prestatie gaat vieren. Wij willen mensen een top weekend of dag geven.

Note: Wij zijn er zeker bij en hebben er ontzettend veel zin in! Sportieve groet, Team Familie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.