Blogs

Break Out Run Junior

CZLHxGuWYAEqLFP          Avatart_FB_TW_INSTA

Daar staan we dan in het vak, omringt door hoge muren en overal politiemensen, de muziek knalt uit de boxen en onze jongens hebben een glinstering in hun ogen! Vandaag is de dag dat onze jongens (en wij) uit de gevangenis mogen breken…..HOE COOL!

De jongens hebben er onwijs veel zin in! Ze worden opgesloten in verschillende vakken en roepen met 100den kinderen tegelijkertijd “Uitbreken! Uitbreken! Uitbreken!” Op een bepaald moment knalt een politieman het hek open en gaan de sirenen keihard af! Dan rennen we naar de muur en klimmen erover heen. Wat is het spannend! Onze jongens vinden het hele thema en de spanning die erbij hoort helemaal geweldig!

13412007_588023218023931_7341622823644132664_o (1)

We rennen een stukje door het bos, dan een stuk door het zand door een kriskras net en dan lopend door het water om onze sporen te wissen. Heuvel op en heuvel af en dan wederom door water heen. De zon brand op onze huid dus het water is heerlijk om een beetje af te koelen. We rennen, kruipen door tunnels en klimmen over boomstammen. We slepen met emmers (drugs…dat leg ik later nog wel eens uit aan de kids 😉 ) en met zakken goud! En die waren zwaar! Maar onze jongens hebben alles gedaan met een enorme glimlach op hun gezicht. Het thema is briljant bedacht en doordacht! Bij de finish krijgen ze als klap op de vuurpijl een prachtige medaille! Een andere dan papa en mama want die van hun glimt extra. Super leuk!

20160605_173637

We vonden het een enorm leuke run, het thema spreekt zo ontzettend aan bij kids dat het echt gaat leven. De jongens hebben het er nu nog bijna ieder dag over en de tune word veelvuldig gezongen!!! UITBREKEN!!!!!

Break Out Run bedankt voor deze run! We will see you next year! 😀

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.