Blogs

27 mei Family Obstacle Run Amsterdam

 

Zaterdag 27 mei 2017 worden we wakker in een mooi hotel in Nuland in plaats van ons eigen huisje. We zitten daar omdat Sven die avond de Break Out nacht run gaat lopen, en we als gezin zondag ook de break out run rennen. Vandaag staat echter de Family obstacle run van Strong Viking in Spaarnwoude op het programma. We lopen hier ook mede voor de actie voor UNICEF!  Even wat verder rijden dan vanuit huis, maar het maakt de pret niet minder.

Aangekomen bij het Strong Viking terrein loopt alles vlotjes zoals we gewend zijn. Bagage droppen, laatste spullen aantrekken, en naar het startvak. Het is heet vandaag, en het wordt misschien wel 30 graden, dus we zijn blij dat we in de eerste startgroep staan! Genoeg water mee voor onderweg dus.

Als de warming up wordt ingezet doen de jongens enthousiast mee en worden door de speaker er zelfs even uitgehaald om te vertellen hoe vaak ze al gelopen hebben. Kyano is weer onze vlaggendrager want dat vind hij vet cool!  Dan valt het startschot en vliegen we naar de muur, Michelle eerst, dan Kyano en Bodhi en als laatste Sven. Weg zijn we, heuvel op, richting de Stone Wall. Deze passeren we bovenlangs en rennen richting de dragon ropes. Kyano laat zijn skills zien en is binnen no-time boven. Ook Bodhi is met wat ondersteuning zo bij de bel. Dan naar de Weaver waar we overheen mogen klimmen. Voor de stormbaan (onder een groot zijl door) staat een grote bak met water. Hier nemen we even de tijd om tot het bot toe nat te worden. Aaah, dat koelt lekker af. Zo komen we verfrist bij de Viking Battle. Kyano en Bodhi gaan compleet los op hun ouders, die snoeihard van de evenwichtsbalk gemept worden!

Bij Carry the Shield zijn we gelukkig weer een eenheid, en worden de hamers en schilden met trots gedragen. Er zijn dit jaar voor het eerst kleinere kinderschilden, en de jongens zijn apetrots.

Hierna volgt de modder area. Zo vies mogelijk worden is hier een must! Daar waar een hoop kinderen zo schoon mogelijk willen blijven duiken onze jongens in de modder om elkaar en hun ouders eens flink in te peperen. De glijbaan die volgt spoelt er een beetje modder af maar vies worden is aardig gelukt!

Dan volgt het favoriete onderdeel, STORM THE CASTLE! Bodhi en Kyano doen hem wel 5 keer, steeds via het touw, nooit via het net (dat is te makkelijk pappa). Ze staan trots klaar om andere kinderen te laten zien hoe het moet en ze glimmen van plezier.

Nog een stukje naar de finish, maar eerst de Kompaan challenge, met een versie van de strong wall er in. Klimmen dus, en dan de finish trap op. Daar doen we een dansje en zit het er weer op. Helaas! We willen nog wel een rondje eigenlijk. Gelukkig mogen we in September weer!!!!

OORAHHHHH!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.