Lingeriemodel of…?

Daar sta ik dan bij Chilly Hilversum in de paskamer. Er is een pakketje voor me binnengekomen om deze aan te passen en als hij me goed past te reviewen. Ik vind het stiekem super spannend maar heb hoge verwachtingen over deze lingerie. Ik krijg een setje van Prima Donna de naadloze beugel bh van Divene. Een hele nieuwe collectie.

Zodra het doosje opengaat ben ik onder de indruk van de kleur. Poeder roze is echt net zo mooi als ik hem me had voorgesteld. Als ik hem aanpak om te passen valt me direct op hoe stug de stof voelt. Dat is bijzonder want de lingerie van Prima Donna vind ik juist altijd heel zacht. Als ik hem aan heb zit hij direct goed. Hij valt mooi en de kleur staat echt geweldig op mijn huid! Ik ben eigenlijk op slag verliefd! Ze hebben ook nog 3 verschillende soorten slips erbij. Ik kies er 2 uit. Ze zijn zacht en staan prachtig ook bij mijn vrouwelijke rondingen 😉 De BH heeft een lage hartvormige lijn waardoor ik ook makkelijk laag uitgesneden shirts kan dragen. Eigenlijk heb ik die alleen maar dus dat komt goed uit!

 

Als ze alles prachtig voor me hebben ingepakt stap ik in de auto op weg naar huis. Ik kan niet wachten met het beginnen te testen maar besluit dit morgenochtend echt te gaan doen.

De volgende ochtend sta ik op en trek direct de lingerie aan. De bh is voorgevormd door een pers maar heeft dus geen naden over de cup lopen. Ik draag meestal iets van een topje of hemdje onder mijn shirt omdat ik het niet mooi vind als je de naden van een BH zo duidelijk ziet zitten. Dat hoef ik nu dus niet te doen. Het is even wennen en ik voel hem ook echt de hele ochtend zitten. Is dat omdat ik er zo mee bezig ben of moet ik echt wel wennen aan het stugge gevoel? Het voelen zitten van de bh word in de loop van de dag minder en ik vind hem echt heel mooi staan.

Dag 2: Ik heb geluk want het lijkt wel zomer! De zon staat hoog aan de hemel en ik kan dus makkelijk een hemdje aan. Ik heb een favoriet hemdje met een ontblote schouder die ik vandaag dolgraag samen met de BH van Prima Donna aan wil doen. Wauw wat staat dit mooi! Geen naadje door mijn topje en het bandje van de BH is echt adembenemend mooi. De details op de cup en op het bandje zijn echt zoals ik gewend ben van Prima Donna, hun lingerie voelt altijd luxueus. Dat geeft je als vrouw dat hele rijke gevoel! Zulke mooie details en zo mooi verwerkt. Als een moeder op het schoolplein tegen me zegt “wat straal je vandaag” bedenk ik me dat dit wel degelijk komt om hoe ik me voel! Als je je zeker in je vel voelt straal je dat duidelijk ook uit.

Ik test de bh de hele week. Mijn gevoel van het begin van de week blijft. Ik vind de stof echt een stuk stugger dan ik gewend ben maar heb daar met het dragen verder geen last van. Ik vind het zo ontzettend mooi staan onder topjes, shirtjes etc dat ik hem het liefst elke dag draag. Het is bijzonder om niet overal een extra topje onder te hoeven doen. Het voelt heel vrij! Ik draag hem met heel veel plezier en kan niet wachten om hem met de feestdagen onder mijn feestelijke jurkje of mooie top te dragen of van de zomer onder al mijn dunne topjes. Hij valt mooi, zit lekker en geeft me een heel vrouwelijk gevoel als ik hem aan heb!

Ik zeg test geslaagd! Ik heb een zeer gevoelige huid en reageer snel op andere stofjes of kleine naadjes, of randjes van stof maar daar heb ik dus helemaal geen last van gehad. Ik ben er super blij mee en ondanks mijn grote cup geeft hij me alle support waar ik naar op zoek ben maar voel ik me ook vrouwelijk door het prachtige design. Op naar de volgende review!